Firefox 3 of niet?

<div class=\"postavatar\">firefox-3-of-niet</div>

De nieuwe beta van Firefox 3 is al een tijd uit en ik had die ook lokaal getest. Helaas ging er wat mis met de WinXp image dus moest alles opnieuw. Gelukkig is er ook een versie voor de Portable Apps-suite met de added bonus dat als je die sloopt met extensies je alleen de install folder hoeft te verwijderen.
Voordeel is nu dat ik ladingen extensies kan proberen zoals deze van Clipmarks. Clipmarks maakt het mogelijk om informatie die je tegenkomt direct als post op je blog te plaatsen.


Creative Commons License photo credit: TomerCohen

clipped from lifehacker.com


Lifehacker Firefox Extensions at Mozilla Add-ons


firefox-addons.png Firefox only: Good news for Firefox 3 beta testers—Lifehacker’s home-compiled Better YouTube and Better GReader extensions are now approved and hosted at Mozilla’s official Add-ons site. That means you get secure updates and to sleep easy knowing a third party has vetted our crackhead code and made sure it’s worth your time. Here’s a full list of all the Better Site extensions which are Firefox 3 Beta 3-compatible and hosted at Mozilla Add-ons:

I’m working on getting the original Better Gmail, Better GCal, Better Flickr Firefox 3-compatible and updated on Mozilla Add-ons. Thanks for your patience.
  blog it
Sphere: Related ContentNo Responses to “Firefox 3 of niet?”  

  1. No Comments

Leave a Reply


retaggr
Clicky Web Analytics