OpenAds javascript en WordPress

<div class=\"postavatar\">openads-javascript-en-wordpress</div>

Een aantal van de alternatieve widget-trackers als Clearspring gebruiken geen object of embed-tag maar een uitgebreid javascript die de content er in wegschrijft. Treffend want dat gebruik ik meestal ook in OpenAds.
Scherpe vraag is vervolgens of een javascript in een Wordpres blog-pagina overeind blijft. Het antwoord daarop is bij mij in ieder geval nee. Pas als ik de invocatiecode voor een image-tag gebruik komt de ad tevoorschijn.
De versie met de no-cookie image-tag schijnt het ook te doen:

…en de iFrame versie:
Wat nu te doen met Clearspring?

Sphere: Related ContentOne Response to “OpenAds javascript en WordPress”  

  1. 1 Kate-online

    moet controleren:)

Leave a Reply


retaggr
Clicky Web Analytics